måndag 21 maj 2012

COLESLAW A'LA GI...

Detta är ett kanongott alternativ till all potatissallad, gratäng och pommes som ofta bjuds till det grillade på sommaren...

Krispig och krämig, och som sagt gott till allt grillat.
Men just idag blir det kallskuren rostbiff till. Gott det också!


Kaxholmens Coleslaw
4 portioner

7 dl finstrimlad vitkål
1 rödlök
½ dl majonäs
1 dl creme fraiche
2-3 tsk fransk senap
salt och grovmalen svartpeppar

Strimla vitkålen fint. Jag brukar använda en osthyvel...
Skär rödlöken i strimlor. Lägg vitkål och rödlök i en stor skål.
Tillsätt majonäs, creme fraiche, senap, salt och peppar. Rör samman så att vitkålen blir krämig. Låt stå några timmar i kylen före servering.

Klart!



Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar