Och det var då tanken på dom fantastiskt goda Lobster Rollsen som vi åt på Luke's Lobster i New York ploppade upp.
Att istället för hummer, försöka att efterlikna originalet så mycket som möjligt fast med dessa prisvärda räkor.
Och det lyckades!
Så gott, så att jag delar med mig av allt detta goda! :)
ZIMMER'S SHRIMP ROLLS 6 st.
1½ kg färska räkor
1 tsk Persillade kryddsalt
Majonäs (Hellmann's)
150 gr äkta smör
2 msk färskpressad citron
6 st Brooklyn Hot Dog Buns (Korvbrödsbagarn)
Lövtunna potatischips
GÖR SÅ HÄR:
Skala alla räkorna och blanda med kryddsaltet.
Smält 150 gr smör och blanda i den färskpressade citronen.
Öppna upp korvbröden och stek dom i lite smör på båda sidorna tills dom fått fin färg.
Bred lite majonäs på insidan av bröden.
Proppa sedan bröden fulla med dom handskalade räkorna.
Häll sedan 1-2 msk av det smälta citronsmöret över räkorna.
Servera med dom lövtunna chipsen.
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar