Det är inte alltid det lättaste nämligen...
Detta är en mycket enkel kycklingrätt, som mår bra av att få stå ett tag innan den skjutsas in i ugnen.
Jag valde att servera Findus krispiga rotfruktsstrips av morot och palsternacka till detta.
GRÖNPEPPARKYCKLING 3-4 pers.
1 grillad kyckling
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk kinesisk soya
½-1 msk grönpeppar, som krossas lätt
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
GÖR SÅ HÄR:
Bena ur den grillade kycklingen och skär köttet i bitar.
Lägg köttet i en ugnsform.
Blanda och koka upp alla dom andra ingredienserna i en kastrull.
Häll såsen över köttet och låt stå över natten. Har man lite bråttom så funkar det med några timmar.
Värm i 225 C ugn i ca 15-25 minuter, beroende på hur kall rätten är när man sätter in den.
Klart!
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar