Har gjort något liknande med kotletter innan, men eftersom jag aldrig tröttnar på kyckling, så tyckte jag att detta var snäppet bättre.
Ett riktigt bra LCHF-recept, och när övriga familjen tar ris till, så tar jag broccoli.
Kycklingen ska stå inne i hela 1½ timme i ugnen, så lite framförhållning är att önska när man gör denna rätt...
KYCKLING LCHF 4-6 port.
6 kycklingfiléer (ca 1 kg)
5 dl vispgrädde
3 dl crème fraiche
½ dl kinesisk soya
2 tsk sambal oelek
2 pressade vitlöksklyftor
GÖR SÅ HÄR:
Lägg färska eller tinade kycklingfiléer i en form.
Blanda allt till såsen och häll över kycklingen.
In i ugnen på 175 C, ca 1½ timme.
Vänd varje halvtimme så att den riktigt får gotta in sig i såsen och bli så där fantastiskt mör!
Servera med ris, sallad och/eller kokt broccoli.
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar