Enkelt och allt i en form, det gillar jag när matinspirationen inte riktigt är på topp.
Receptet har 14 år på nacken, men funkar fortfarande.
PASTAGRATÄNG MED BEA 4 port.
4 portioner penne rigate
4 kycklingfiléer, strimlade
2 dl crème fraiche
2 påsar bearnaisepulver som kokas till sås enligt förpackningen
2 msk mango chutney
2 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Koka pastan.
Stek dom strimlade kycklingfiléerna gyllenbruna, salta och peppra.
Blanda ihop bearnaisesås, crème fraiche och mango chutney.
Blanda pasta och kyckling i en ugnssäker form.
Slå över såsen och strö till sist över den rivna osten.
Gratinera i 200 graders ugn ca 20-25 minuter, tills gratängen fått en gyllenbrun färg.
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar