Ett litet, enkelt och perfekt tilltugg till morgondagens schlagerfinal!
Inga konstigheter alls och figurerar lite överallt, men jag tycker att dessa blir extra goda på grund utav den isade rödlöken.
Och kan gott bli godare, så inte mig emot...
Schlagerstjärnor och ett glas kallt bubbel ger lite extra stjärnglans, när vi imorgon ska kora årets vinnare i den svenska uttagningen av Eurovision Song Contest.⭐
SCHLAGERSTJÄRNOR
OLW Stjärnor Sourcream & Onion
röd stenbitsrom
crème fraiche
isad rödlök
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att hacka rödlöken fint, och lägg den sedan i en skål med kallt vatten och några isbitar.
Låt stå ett tag, och häll sedan av vattnet. På detta vis blir löken mildare och läckert krispig.
Lägg ut OLW Stjärnor på ett fat, och klicka sedan ut lite crème fraiche, stenbitsrom och rödlök på varje stjärna.
Klart!
crème fraiche
isad rödlök
GÖR SÅ HÄR:
Börja med att hacka rödlöken fint, och lägg den sedan i en skål med kallt vatten och några isbitar.
Låt stå ett tag, och häll sedan av vattnet. På detta vis blir löken mildare och läckert krispig.
Lägg ut OLW Stjärnor på ett fat, och klicka sedan ut lite crème fraiche, stenbitsrom och rödlök på varje stjärna.
Klart!
Foto: Zimmer's alla rum... / olw.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar