...med kyckling och balsamicodressing. Ett recept jag vill dela med mig utav.
Vilken Midsommar vi fick!
Soligt och varmt, som balsam för själen.
Här inne ekar det lite tomt mellan blogginläggen, men det har varit så mycket annat det sista som tagit så mycket energi ifrån mig, och i onsdags efter 6 veckor fick jag positiva besked.
För andra gången på ett år har det tagits cancerprover på mig och denna väntan som följer är olidlig.
Trots medicinering så hade det blivit sämre när jag var på återbesök och nya prover fick tas.
Samtidigt så har man ju ett liv som ska levas och fortgå, så man paketerar sina känslor ganska väl för att allt ändå ska fungera.
Så tacksam att ännu en gång få positivt besked, men efter ett sådant samtal från läkaren går luften fullkomligt ur en. Det är då man själv förstår vilken anspänning det verkligen är att gå och vänta på ett besked så länge.
På torsdag ska jag dock till Göteborg på datortomografi, så att andas ut helt och hållet kan jag inte göra ännu...
Men som sagt, vilken Midsommar!
Har njutit av sol och värme och utnyttjat dagarna på bästa sätt.
God mat och dryck har också förgyllt dessa lediga dagar.
Idag på midsommardagen lagade jag denna sallad som jag fått tips av från min goda vän Anki.
Dock så skär jag kycklingen i tunna skivor och steker den färdigt direkt i stekpannan med salt, peppar och timjan istället för att laga till den i ugnen.
Pecannötterna bytte jag ut mot rostade hasselnötter, annars följde jag receptet till punkt och pricka.
Så somrigt, gott och fräsch och med dessa ingredienser blev det en fantastisk smakkombo!
Du hittar receptet här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar