lördag 2 april 2016

TURKISKA HALLON...

...skulle man kunna kalla detta för.

Missa inte denna kombo, för det är så otroligt gott!

Skulle egentligen ha haft detta till vaniljpannacotta, men just pannacottan blev aldrig gjord...

Så det var bara att tänka om, och det snabbt, eftersom detta skulle vara efterrätten på Magnus födelsedag i måndags.

Jag tänkte som så, att vanilj som vanilj, så jag bjöd på glass istället. Vaniljglass.


TURKISKA HALLON:

1 pkt frysta hallon
1 påse Tyrkisk peber (godis)
vaniljglass


GÖR SÅ HÄR:

Värm dom frysta hallonen i en kastrull ihop med lite strösocker om så önskas.

Rör runt tills det blir en varm hallonsås av bären.

Lägg turkisk peppar i en plastpåse och krossa dom med något hårt.

Servera vaniljglassen med den varma hallonsåsen och strö turkisk peppar över.

Eftersom det var annandag påsk så toppade jag det hela med passande påskägg från Anthon Berg, med just lakritssmak.







Foto: Zimmer's alla rum...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar