måndag 2 januari 2017

SAME PROCEDURE...

...as last year!

Nä, faktiskt inte, för förra året firade vi in det nya året i Göteborg på tu man hand.

Men när vi firar nyår hemma, då brukar vi alltid köra med kalkon som huvudrätt, och det är ju så otroligt gott, mycket på grund utav den goda såsen som man skulle kunna äta med sked...

I år blev det små västerbottenkrustader med vispad crème fraiche, isad rödlök och kräftstjärtar till förrätt, och varm Gino med vaniljglass till efterrätt.

Men som sagt, kalkonen, det är ju den man vill åt, och som är absolut allra godast!

Tolvslaget skålades in i god och italiensk Prosecco, som dessutom är ekologisk. 
Den beställde jag på Systembolaget, och det kan man göra enkelt här.

Finfina servetter med Grevinnan och Betjänten hittade jag hos Två Fröknar sist vi var där, och tyckte att dom blev som pricken över i:et i årets nyårsdukning.

Och precis som Grevinnan så håller jag också på traditioner...
Same procedure as every year, James! 😉











Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar