söndag 19 februari 2017

WOK WITHOUT A WOK...

Det gick lika bra att tillaga detta i en stor stekpanna, och smakerna gifter sig verkligen med varandra.

En rätt som jag bara laborerade fram med det som fanns hemma, och det med ett riktigt lyckat resultat!


DETTA BEHÖVER DU:

Kycklingfilé
wokgrönsaker (Jag använde en påse tinade wokgrönsaker från Findus)
cashewnötter
oystersås
sesamolja
sweet chilisås
jasminris

GÖR SÅ HÄR:

Skär kycklingfilén i smala strimlor, och stek upp dom i matolja.
Tillsätt wokgrönsakerna, och värm dom tillsammans med kycklingen.

Blanda 5 msk oystersås, 1 msk sweet chilisås och en tsk sesamolja.
(Vill man ha det såsigare, så dubbla bara ingredienserna)

Häll blandningen över grönsaker och kyckling. Tillsätt 1-2 dl cashewnötter. Låt allt bli varmt.

Servera med jasminris.

Klart!







Foto: Zimmer's alla rum...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar