En riktig favorit i repris såhär inför helgen.
Ett recept jag fått av äldste sonen, och det är så jäkla gott!
Och enkelt...och det vet ni ju vid det här laget, att det alltid är en vinnande kombo hos mig...Ett tips är att dubbla såsen som är försvinnande god, och till pasta går det alltid åt lite extra.
KRÄMIG KYCKLING 4 port.
4-5 kycklingfiléer
1 dl vispgrädde
1 burk Arla crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
1/2 paket fetaost
1-2 msk kinesisk soya
Svartpeppar
körsbärstomater
GÖR SÅ HÄR:
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, och stek dom sedan snabbt i smör tills om fått fin färg. Salta och peppra.
Lägg kycklingen i en
ugnsfast form.
Blanda ihop grädde,
crème fraiche, fetaost, soya och peppar. Låt koka upp tills fetaosten
smält.
Häll såsen över kycklingen.
Häll såsen över kycklingen.
Halvera tomaterna och
stoppa ner dom i såsen med snittytan ovanför.
In i 200 graders ugn i
ca 25 minuter.
Här serverades
kycklingen tillsammans med penne rigate.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar