Mycket gott och enkelt recept på torskrygg, som naturligtvis passar vilken dag som helst!
Servera med pressad potatis och ett glas gott vin, så är det också en festmåltid, kanske att servera på söndag på Alla Hjärtans Dag...?
TORSKRYGG MED BACON OCH GRÄSLÖK 4 port.
4 st. torskrygg
2 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 paket bacon
2 schalottenlökar, finhackade
3 dl vispgrädde
1 burk crème fraiche
1 msk fransk senap
1 dl hackad gräslök
1 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Lägg torsken i en ugnsfast form. Salta och peppra.
Klipp baconet i bitar och stek tills det fått fin färg.
Lägg i den finhackade löken och låt den bli mjuk tillsammans med baconet.
Blanda samman grädde, crème fraiche, senap och gräslök.
Blanda till sist ner bacon och lök i gräddblandningen.
Häll detta över fisken och strö till sist den rivna osten över alltihop.
In i ugnen på 225 grader i 20 min.
Servera med pressad potatis.♥
4 st. torskrygg
2 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 paket bacon
2 schalottenlökar, finhackade
3 dl vispgrädde
1 burk crème fraiche
1 msk fransk senap
1 dl hackad gräslök
1 dl riven ost
GÖR SÅ HÄR:
Lägg torsken i en ugnsfast form. Salta och peppra.
Klipp baconet i bitar och stek tills det fått fin färg.
Lägg i den finhackade löken och låt den bli mjuk tillsammans med baconet.
Blanda samman grädde, crème fraiche, senap och gräslök.
Blanda till sist ner bacon och lök i gräddblandningen.
Häll detta över fisken och strö till sist den rivna osten över alltihop.
In i ugnen på 225 grader i 20 min.
Servera med pressad potatis.♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar