torsdag 26 juni 2014

CLARION HOTEL POST...

Vi bodde ju som jag berättat om i tidigare inlägg fantastiskt fint på Hotel Pigalle, som ju egentligen var rena slumpen att vi hamnade på.

Magnus hade bl a försökt få rum på Clarion Hotel Post
Jag är glad att det faktiskt var fullt där, annars hade vi ju faktiskt varit utan vår fantastiska hotellvistelse...

Däremot så bokade han bord på deras restaurang Norda Bar & Grill.

Hotellet är beläget i Göteborgs anrika posthus på Drottningtorget, precis utanför Göteborgs centralstation. 
Och visst blir man påmind om att det är ett gammal posthus...

Bl a nere i receptionen där det sitter en pressad postbil i olika delar uppmonterad, som blir ett roligt och annorlunda blickfång.

Många av Clarions hotell har restauranger där den världskände och svenske kocken Marcus Samuelsson är involverad, så även här.

Med influenser från New York, där göteborgaren Marcus Samulesson bor och lever. 
Norda Bar & Grill möter därför svensk västkust amerikansk östkust.

Och finns det något mer amerikanskt i matväg än hamburgare...? 

Nordas hamburgare var helt otroligt goda, med rökt cheddarost, karamelliserad lök, dill och vinägerfries, som kunde doppas i en lika otroligt god tryffelmajonäs.
Till detta fick det ju självklart bli en kall Brooklyn Lager! 
Detta gjorde iallafall denna kvinna lycklig...












Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar