söndag 10 september 2017

RANCH CHICKEN...

Förra veckan hade en utav tjejerna på jobbet med sig en matlåda som dom flesta av oss blev väldigt intresserade utav.

Det luktade jättegott i hela lunchrummet, och då bli man ju nyfiken per automatik!

Frågade redan då var som var i denna goda rätt, och hon sa att hon brukade höfta utifrån grunden.

Fick iallafall receptet, och jag förstår henne, när hon säger att hon höftar, för det gjorde jag med...

Man väljer bort och lägger till, men det viktigaste i detta recept är Ranchdippen, den är ett absolut måste!


RANCHKYCKLING 4-6 port.

400 g penne rigate
1 kg kycklingfilé
2 pkt bacon
1 röd paprika
4 dl crème fraiche
3 dl vispgrädde
2 påsar Ranch Dipp OLW.
Riven ost

SÅ HÄR GÖR DU:

Koka pastan.

Dela kycklingfiléerna i bitar och strimla baconet.
Tärna paprikan.

Bryn baconet ihop med paprikan.

Stek kycklingen. Salta och peppra.

Rör ihop grädde, crème fraiche och Ranchdippen.

Lägg pastan i en gratängform.

I med kycklingen, bacon och paprika.

Häll över dippröran och strö över riven ost.

In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter, eller tills rätten fått fin färg.

Denna rätt gick hem hos hela familjen, så detta kommer att göras igen!

Tack Goa Moa för receptet.








Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar