torsdag 18 mars 2021

ÄGGANDE GOTT...

Ägg i alla former hör ju påsken till, och här har äggen hamnat i en krämigt god äggröra som serveras med tunna skivor bresaola, lufttorkat nötkött från Italien.

Passar perfekt till påskbuffén, eller varför inte lyxa till helgfrukosten med detta goda?


KRÄMIG ÄGGRÖRA 4 port.
6-8 ägg
1-1/2 dl vispgrädde
salt
1-2 msk smör

TILL SERVERING:
6-8 skivor bresaola
nymalen svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:
Knäck äggen i en skål. 
Tillsätt grädde, lite salt och vispa ihop med en gaffel, bara tills allt precis har blandats.
Fräs smöret i en stekpanna, det kan gärna bli lite brynt.
Häll i äggsmeten och rör om sakta tills den tjocknar, men se till att den fortfarande är krämig.

Lägg på bresaola och garnera med nymalen svartpeppar.



Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar