Passar perfekt till påskbuffén, eller varför inte lyxa till helgfrukosten med detta goda?
KRÄMIG ÄGGRÖRA 4 port.
6-8 ägg
1-1/2 dl vispgrädde
salt
1-2 msk smör
6-8 ägg
1-1/2 dl vispgrädde
salt
1-2 msk smör
TILL SERVERING:
6-8 skivor bresaola
nymalen svartpeppar
nymalen svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Knäck äggen i en skål.
Tillsätt grädde, lite salt och vispa ihop med en gaffel, bara tills allt precis har blandats.
Fräs smöret i en stekpanna, det kan gärna bli lite brynt.
Häll i äggsmeten och rör om sakta tills den tjocknar, men se till att den fortfarande är krämig.
Tillsätt grädde, lite salt och vispa ihop med en gaffel, bara tills allt precis har blandats.
Fräs smöret i en stekpanna, det kan gärna bli lite brynt.
Häll i äggsmeten och rör om sakta tills den tjocknar, men se till att den fortfarande är krämig.
Lägg på bresaola och garnera med nymalen svartpeppar.
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar