tisdag 28 februari 2017

DRAGON & DIJON...

...är en riktigt god kombo!

Idag fick det bli denna enkla rätt till middag, och till efterrätt blev det semlor som äldste sonen kom förbi med.
Blir riktigt bortskämd av mina söner nu när mannen är bortrest...

Nu sitter jag här både mätt och belåten!


PASTA  A'LA DRAGON & DIJON 6 pers.

3 st. ICA's färska Fettuccine a' 250 gr 
600 lövbiff
salt 
peppar
2 msk margarin
3 msk vetemjöl
5 dl grädde
1 hönsbuljongtärning
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad dragon


GÖR SÅ HÄR:

Strimla och stek lövbiffen, salta och peppra.

Smält margarinet i en kastrull och vispa ner mjölet.
Häll på grädde och låt koka upp på medelvärme. 
Tillsätt buljongtärningen, senap och dragonen som du smular ner i såsen för att få fram extra smak.

Koka upp pastan.

Servera sedan den färska pastan med strimlad biff och den goda såsen!







Foto: Zimmer's alla rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar