onsdag 24 februari 2016

GRÖNPEPPRIG KYCKLING...

Äntligen en ny maträtt som passade alla smaklökar i familjen!

Det är inte alltid det lättaste nämligen...

Detta är en mycket enkel kycklingrätt, som mår bra av att få stå ett tag innan den skjutsas in i ugnen.

Jag valde att servera Findus krispiga rotfruktsstrips av morot och palsternacka till detta.


GRÖNPEPPARKYCKLING 3-4 pers.

1 grillad kyckling
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk kinesisk soya
½-1 msk grönpeppar, som krossas lätt
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

GÖR SÅ HÄR:

Bena ur den grillade kycklingen och skär köttet i bitar.
Lägg köttet i en ugnsform.

Blanda och koka upp alla dom andra ingredienserna i en kastrull. 
Häll såsen över köttet och låt stå över natten. Har man lite bråttom så funkar det med några timmar.

Värm i 225 C ugn i ca 15-25 minuter, beroende på hur kall rätten är när man sätter in den.

Klart!







Foto: Zimmer's alla rum...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar