tisdag 24 januari 2017

CARBONARA A'LA KELDA...

Ibland måste middagen gå fort, och det är faktiskt helt ok att få fuska ibland och ta till enkelheten.

Arla har en hel del goda såser och soppor under namnet Kelda, och till denna Carbonara som går snabbt att göra använder jag mig utav Kelda Mild Ostsås.

Viktiga tillbehör är ju nymald svartpeppar och en färsk äggula, sen är man i hamn!


CARBONARA

Spagetti
Kelda Mild Ostsås
Bacon
Svartpeppar
äggula

GÖR SÅ HÄR:

Beräkna ett paket bacon till varje paket sås.

Klipp baconet i bitar och bryn tills det fått fin färg.
Häll baconet i en sil och låt det rinna av.

Värm såsen på medelvärme och häll i baconet, låt koka upp.

Servera till nykokt spagetti, och var inte snål med varven på pepparkvarnen, och toppa det hela med en äggula.

Klart!







Foto: Zimmer's alla rum...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar