Och enkelt...och det vet ni ju vid det här laget, att det är alltid en vinnande kombo hos mig...
Fick tipset på att dubbla såsen som är försvinnande god, och till pasta går det alltid åt lite extra.
KRÄMIG KYCKLING 4 port.
4-5 kycklingfiléer
1 dl vispgrädde
1 burk Arla crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
1/2 paket fetaost
1-2 msk kinesisk soya
Svartpeppar
körsbärstomater
1 burk Arla crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
1/2 paket fetaost
1-2 msk kinesisk soya
Svartpeppar
körsbärstomater
GÖR SÅ HÄR:
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, och stek dom
sedan snabbt i smör tills om fått fin färg. Salta och peppra.
Lägg kycklingen i
en ugnsfast form.
Blanda ihop grädde, crème fraiche, fetaost, soya och
peppar. Låt koka upp tills fetaosten smält.
Häll såsen över kycklingen.
Halvera
tomaterna och stoppa ner dom i såsen med snittytan ovanför.
In i 200 graders ugn
i ca 25 minuter.
Här serverades kycklingen tillsammans med penne rigate.
Foto: Zimmer's alla rum...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar