onsdag 3 januari 2018

LÖJLIGT ENKELT...

Fick önskemål om en extra god kladdkaka till efterrätt på nyår...

Men tanken på att baka, kändes inte så lockande då jag ju mått bättre.

Tänkte att man borde ju kunna göra något extra med färdigköpt kladdkaka från Frödinge istället.

Så av den tanken blev det denna dubbla och smarriga med Dulce de leche emellan.

Denna genväg kommer jag definitivt att ta fler gånger, även när jag mår bra...! 😉


KLADDKAKA MED DULCE DE LECHE

2 st. Frödinge Kladdkaka
1 burk karamelliserad mjölk Dulce de leche
Odense guldpulver
physalis
passionsfrukt


SÅ HÄR GÖR DU:

Ta ur kladdkakorna från formarna som dom ligger i.

Borsta bort överflödigt florsocker som dom är toppade med.

Låt en kaka bli botten.

Lägg på rikligt med Dulce de leche, så att det rinner över kanten.

Lägg på den andra kakan, men med bottensidan uppåt.

Strö guldpulver på kakan och dekorera med physalis och passionsfrukt.

Jag serverade kakan med vaniljglass och Mango-passionsfruktsorbet.

Gottgottigottgott!











Foto: Zimmer's alla rum...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar